Wiem że to VOIP ale cena przystępna bo 0zł za połączenia na stacjonarne, 30gr na GSM i 10gr za granicę. Cena za 20Mbs Neo + Neofon to 104zł więc nie jest źle. Zastanawiam się tylko jak to się zachowuje w praktyce.
[Inne] Skrzypią wieszaki wydechu - jak je uciszyć?
Zwiń
X
-
[Inne] Skrzypią wieszaki wydechu - jak je uciszyć?
Koledzy,
mam problem ze skrzypieniem wieszaków wydechu w mojej Tojtojce: na postoju i biegu jałowym cichutko popiskują. Jest to dość drażniące i chcę wyeliminować probem. Wczoraj spsikałem je WD40 i zrobiło się cicho ale domyślam się, że to tylko na chwilę (dopuki WD40 nie wyschnie)... Macie może jakiś skuteczny sposób na permanentne wyciszenie (oczywiscie poza zmianą wieszaków) - jakiś silikon/smar?
-
-
Re: Skrzypią wieszaki wydechu - jak je uciszyć?
Zamieszczone przez Agamek12Koledzy,
mam problem ze skrzypieniem wieszaków wydechu w mojej Tojtojce: na postoju i biegu jałowym cichutko popiskują. Jest to dość drażniące i chcę wyeliminować probem. Wczoraj spsikałem je WD40 i zrobiło się cicho ale domyślam się, że to tylko na chwilę (dopuki WD40 nie wyschnie)... Macie może jakiś skuteczny sposób na permanentne wyciszenie (oczywiscie poza zmianą wieszaków) - jakiś silikon/smar?Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
Komentarz